Vali Süleyman Tapsız ile protokol üyeleri Cumhuriyet Caddesi, Çarşı ve restorasyonu devam eden tarihi mekanlarda incelemelerde bulunarak, esnafları ziyaret etti.

Tarihi mekanları ve esnaf ziyaretlerine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü İsmail Güvenç,İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir de eşlik etti.

Vali Süleyman Tapsız’ın, sürekli halkın arasında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren işyeri sahipleri, "Sayın Valimize ziyaretleri sırasında, taleplerimizi, isteklerimizi, memnuniyetlerimizi birebir dile getirebiliyoruz" dediler.

Vali Tapsız, işyeri sahipleri ile yaptığı sohbette "İşyeri sahiplerimizin dile getirdikleri sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hayli yararlı olan bu tür esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası içerisinde bulunan Sosyal Tesisleri gezip Emniyet Müdürü Candemir Özdemir’den bilgi alan Vali Tapsız, Esnaf ziyaretleri ve ardından restorasyonunda sona gelinen Hacı Derviş Camii, Ulu Camii, Tarihi Hükümet Konağını da ziyaret ederek burada denetleme ve incelemelerde bulundu.