Kilis İl Özel İdaresi tarafından Sosyal ve Kültürel çalışmalarla ilgili ihtiyaç belirlenmesi için toplantı yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş başkanlığında yapılan toplantıda, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazı doğrultusunda Kilis’in köylerindeki yapılması gereken sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili ihtiyaç belirlenmesine yönelik tespit ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Meclis üyelerinin tamamı ile İl Özel İdaresinin teknik personelleri katıldı. Toplantıdan önce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Meclis üyelerini yapılacak çalışmayla ilgili bilgilendirdi ve izlenecek usul hakkında açıklamalarda bulundu. Daha sonra İl Genel Meclis Başkanı ve üyeler önce İlçeler bazında, sonra da genel değerlendirme yaparak hazırlanan listeye son şeklini verdi.

Genel Sekreter Bolat, konuyla ilgili açıklamasında “2017 yılında uygulanması istenilen proje ile köylerde altyapının dışında Sosyal ve Kültürel alanda da hizmet verilecek ve vatandaşların sıkıntılarına çözüm bulunacak. Projenin Kilis’e hayırlı olmasını temenni ediyor ve böyle bir programdan dolayı başta Hükumetimiz, Valimiz, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisimiz ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.