Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriyelilerin kaldığı Elbeyli Konteyner Kenti’ni ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.

Vali Tapsız ve beraberindekiler, Elbeyli Konteyner Kent’te eğitim gören Suriyeli çocuklar tarafından hazırlanan gösteriyi izledi. Daha sonra sosyal tesislerde Suriyeli kadın kursiyerlerin eğitim gördüğü tesisleri ziyaret ederek, kursiyerlerin çalışmalarını hakkında bilgi aldı. Kursiyerlere başarı belgesinin dağıtım töreninden sonra Vali Tapsız, Suriyeli ressam tarafından büyük tabloyu inceledi. Daha sonra Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ensar ile Muhacir El Ele Hatıra Ormanı’na ağaç dikme törenine katılan Vali Tapsız, Elbeyli Konteyner Kenti’nde incelemelerde bulundu.

Vali Tapsız’ın Elbeyli k

Konteyner Kent ziyaretine Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, Vali Yardımcıları Tolga Doğan, Hakan Ezgi, Vedat Yılmaz, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ile daire amir ve müdürleri katıldı.