Öz Büro-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti.

Referandum sürecinde evet kampanyasına destek vermek amacıyla İl Teşkilatını ziyaret eden sendika üyelerini kabul eden AK parti İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum sürecinde verilen desteklerin kendilerine büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Öz Büro-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan sendika üyeleri ile birlikte AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatını ziyaret etti. Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesinin de destek verdiği ziyarette sendika üyelerine cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasında evet diyeceklerini belirterek referandum sürecinde de teşkilata destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

AK Parti İl teşkilatına, referandum sürecinde destek olmak amacıyla geldiklerini ifade eden Öz Büro-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, “Biz sonuna kadar evet diyeceğimizi açıklıyoruz. Biz pazarlıksız cumhurbaşkanımızın arkasında ve destekçisiyiz. Hükümetin bizler için iyi olana karar vereceğine inancımız tam. Öz Büro-İş Sendikası olarak 15 Temmuz’da nasıl meydanlarda olduysak 16 Nisan’da da evet kararlarımızla sandıkta olcağız” dedi.

Kitlesel desteklerin kendilerine büyük şevk verdiğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay’da “AK Parti’nin meselesi parti meselesi değil. AK Partinin meselesi ülke ve gelecek meselesi. Darbeler döneminin bitmesi ve dayatmaların son bulması için AK Parti bu işi gündeme getirdi. Referandum sürecinden evet çıkması halinde koalisyon pazarlıkları son bulacak. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesiyle güçlenen millet iradesi referandum sonrasında daha da güçlü bir hale gelecek. Demokrasinin teminat altına alınarak, milletimizin himayesine verilecek. Bizler AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak kapı kapı dolaşarak milletimize bunları anlatıyoruz. AK Parti’ye ve davasına gönül veren herkesin de memleketimizin geleceği için bunları kapı kapı dolaşarak anlatması gerekmektedir. Çünkü dünyadaki düşmanlarımız boş durmuyorlar” şeklinde konuştu.