Kırklareli’nde Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Polis Hatıra Ormanına 250 fidan dikildi.

Pınarhisar yolu üzerindeki Polis Hatıra Ormanında düzenlenen fidan dikme etkinliğine, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, şube müdürleri ve davetliler katıldı. Vali Civelek burada yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu, can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz üstün hizmet anlayışı ile özveri ile fedakarlıkla çalışan tüm teşkilat mensuplarımı sayın müdürümün şahsında kutluyor, teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan aziz şehitlerimiz, polislerimiz ile teşkilat mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de aileleri ile birlikte sağlıklı huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanına 250 adet fidan dikildi. Vali Civelek fidan dikme etkinliğinde emeği geçen Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli kadın işçilere de ayrıca teşekkür etti.