Kırşehir İl Özel İdaresi 2015 yılı Mali Bütçesi onaylandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısının bitiminde İl Özel İdaresi’nin 2015 mali yılı bütçesinin 26 milyon 500 bin lira olarak belirlendiğini ifade etti.

Soysal açıklamasında, “2015 mali yılı bütçesi kapsamında, köy yollarımızın 1 ve 2. Kat asfalt kaplaması, yolların yamasının yapılması, trafik yön levhalarının tazimi ve alımı, köprü ve menfez yapımı ve alımı, kanalizasyon işleri, ilimiz genelinde tüm köylerimizin içme ve kullanma suyu sondaj, şebeke tesisi yapım ve bakım işleri ve diğer alt yapı hizmetleri, İl Özel İdaremizin makine parkının modernizasyonu ile ilimiz merkezinde ihtiyaç duyulan Prof.Dr. Erol Güngör ve Sırrı Kardeş İlköğretim Okullarına yeni ve modern okul inşa edilerek toplamda 64 adet yeni dersliklerin kazandırılması, ilimiz genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımının yapılması, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüzün bakım ve onarım işleri, belediye teşkilatı kapanan eski belde merkezlerindeki hizmetlerin devamı için ihtiyaç duyulan işler gerçekleştirilecektir” dedi.

Kırşehir İl Özel İdaresinin yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Soysal, "Kırşehir İl Özel İdaresi, ilimizdeki yaşam kalitesini yükseltmek için, yerel kalkınma ve kırsal alt yapıya yönelik hizmetleri, insan odaklı, demokratik, katılımcı ve yenilikçi bir yönetim anlayışıyla verimli ve etkin bir şekilde sunmayı kendisine misyon olarak belirlemiştir.

Bu anlayışla, bizlere her türlü desteği esirgemeyen Vali Necati Şentürk’e, iktidar ve muhalefet partimize mensup İl Genel Meclisi üyelerimize ve her geçen gün hizmet kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için özveri ile çalışan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve personeline şükranlarımı sunarım” diye konuştu.