AK Parti Kaman ilçe kongresinde mevcut Kaman ilçe Başkanı Hacı Savurmuş ve eski ilçe Başkanı Yakup Eğri aday oldu.

Eski İlçe Başkanı Yakup Eğri ve mevcut Kaman İlçe Başkanı Hacı Savurmuş ilçe başkanlığı için delegelerin oylarını bekliyor. Kaman ilçe kongresine katılan AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, partililerine 2015 Genel Seçimleri öncesinde birliktelik mesajı verdi.

Aslan kongrede yaptığı konuşmada, “Kırşehir teşkilatı olarak 2015 Genel Seçimleri öncesinde partimizin Yeni Türkiye amacı doğrultusunda her platform da Kırşehir’in gelişimi için çalışıyoruz. AK Parti teşkilatları seçimler için değil seçimler sonrası hatta seçim bittiği gün bir sonra ki seçim için çalışmakta halktan asla kopmadan halkın sorunlarını irdeleyerek çözüm yolları bulup Kırşehir’in 50 hatta 100 yıl sonrası için çalışmalar yapıyoruz. Amacımız şehrimizle birlikte Türkiye’nin gelişmişlik seviyesini arttırmak hükümetimizin Türkiye’nin her şehrinde yaptığı yatırımları birlikte görüyoruz. Asla şehirlerimizin eksikliklerini tespit etmeden adım atmıyoruz. Bizlere tehlikeli bir süreç yaşatmak isteyen herkesin de bilmesini isteriz ki bizler halkın içerisinden gelen insanlarız. Ve onların her türlü sorunlarını çok iyi biliyor ve bildiklerimizi de mutlaka hayata geçiriyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin de kongre de verdiği birlik mesajının ardından adaylar delegelere tanıtıldı.

Yapılan konuşma ve adayların liste tanıtımlarının ardından seçime geçildi.