Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gençlerle buluşarak Belediye çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü evinde gerçekleşen sunumda Belediye Başkanı Bahçeci, 2009-2017 yılları arasında Kırşehir’e yaptığı projeler hakkında gençlere sunum yaptı.

Her zaman geleceğin teminatı olan gençlerin yanındayız diyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Gençlerimize yönelik düzenlenen bütün programlara katkı sağladık. Bu katkılarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Belediye olarak sizlere daha gelişmiş ve daha modern bir şehir bırakmak için çalışıyoruz . Gençler geleceğimizin teminatıdır, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Başarılı olmanın noktalarını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Her zaman söylediğimiz gibi siyasetçinin ana amacı, en büyük arzusu ve görevi yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanları mutlu etmektir. Bunu yapamıyorsanız başarılı bir siyasetçi, başarılı bir yönetici değilsinizdir. Ne kadar yol yapın, ne kadar yeşil alan yapın, ama insanları mutlu edemiyorsanız o zaman başarılı değilsiniz çünkü Belediyecilik çok yönlü bir iş. 2009’da devraldığımız Kırşehir’le dönemimizin biteceği zaman kadar yapacağımız projelerimizle Kırşehir arasında çok ciddi bir fark olsun istiyoruz. Biz şehrimizi çok seviyoruz, yaşanabilir bir şehir. Ama daha güzel, daha yaşanabilir olması için yapılması gereken temel işler var. Belediye olarak 8 yılımızı tamamladık. Bu 8 yılda öncelikle altyapımızı sağlam yaptık” diye konuştu.

Altyapı temellerinin sağlam atıldığını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Temellerimizi sağlam attık. Köklerimizi yere sağlam bir şekilde kök saldık ve şu an inşallah kalan yıllarımızda da özellikle kalıcı projelerle, büyük projelerle işlerimizi tamamlayacağız. Şehrimizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye gayret ederken de sizlerin görüşlerini alıp kendi istikametimizi ona göre çizip doğru yolda ilerlemek için bu toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor.”