Kırşehirspor kulüp Başkanı Yalçın Aydın Evranspor Kulüp Başkanı Alpaslan Demirbaş, spor yorumcusu Yasin Ata, Kırşehirspor Basın Sözcüsü Murat Aydemir ile birlikte Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret ettti.

Kırşehirspor’un desteklenmesi gerektiğini anlatan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "herkes Kırşehirspor’un üst lige çıkmasını istiyor ama hiç kimse maddi oranda destek vermiyor" dedi.

Sincan Belediyespor karşısında alınan 4-2 mağlubiyetin ardından kendilerine verilen destekden ötürü ziyaret ettiklerini anlatan Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, ’4-2 lik mağlubiyet aldık fakat takımımız genç bir takım beklentileri şuan tam olarak sahaya yansıtamasak da beklentileri en yakın zamanda karşılayacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise ziyarette yaptığı konuşmasında Kırşehir halkına çağrı da bulundu. Bahçeci, "Takımımızı seviyor ve destek veriyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak tesisler de deplasman maçlarında ve sosyal tesislerimiz de gerekli imkanları sunmaktayız. Çılgın projemiz olan kent parkda da bir yer vererek takımın kalkınmasına imkan sunmak istemekteyiz. Takımını seven Kırşehirlilerin de bağış anlamın da takıma katkı sunmaları gerekir" diye konuştu.

Ziyaret Kırşehir’de alt yapının oluşturulması için yapılan istişare ile son buldu.