Kırşehir’de inşaat, emlak ve sigorta alanında hizmet veren Demirbilek Şirketi, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve beklentilerini belirlemek amacıyla kapsamlı kuruluşlarının 10.yılı anısına bir kamuoyu araştırması yaptırdı.

Konu ile ilgili bilgi veren Demirbilek Şirketi Yöneticilerinden İlker Demirbilek ve Arif Demirbilek, Kırşehir halkının gelecekte nasıl bir evde oturmak istediğini, emlakçılardan ve inşaat sektöründen beklentilerini tespit etmek amacıyla Beyaz Ajans’a kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptırdıklarını söyledi.

Araştırma yapılırken kamuoyunun sigorta şirketlerinden beklentilerinin de ölçülmeye çalışıldığını ifade eden İlker Demirbilek, bu çalışma ile hem Türkiye’deki inşaat, emlak ve sigorta sektörünün durumu hem de Kırşehir’de emlak, inşaat ve sigorta sektörünün durumunun ölçüleceğini belirtti.

“ANKET BİN KİŞİ ARASINDA YAPILDI”

Yapılan araştırmanın oldukça kapsamlı olduğunu anlatan Demirbilek, anketin bin kişiye uygulandığını söyledi. Demirbilek ankette toplam 36 sorunun bulunduğunu bu soruların 16’sının ucunun açık 20’sinin seçenekli olduğunu kaydetti. Anketin 25 yaş altı ve 65 yaş üzeri kişilere uygulanmadığını ifade eden İlker Demirbilek, bu sayede ev alabilecek pozisyonda bulunan kişilere ulaştıklarını vurguladı. Yapılan ankette sorulan 36 sorunun her birinin birçok farklı sonuç çıkardığını anlatan Demirbilek, birkaç gün içerisinde sonuçların bir kısmının kamuoyu ile paylaşılacağı müjdesini verdi.

"AZ ÜCRETLE SİGORTALAMA İŞLEMLERİ YAPILMAKTA"

Demirbilek Şirketi olarak müşterilerini önemsediklerini anlatan İlker Demirbilek, müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Bu çalışmayı bu amaçla yaptıklarını anlatan Demirbilek, çalışmaya katkı sağlayan Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Elemanlarına da teşekkür etti.

Araştırma ile ilgili bilgi veren Arif Demirbilek, toplumumuz tarafından sigortanın yeteri kadar önemsenmediğini anlatarak, müşterilerin genellikle arabalarını sigorta yaptırdıklarını söyledi. Arabanın dışında insanların evlerini de sigorta yaptırmaları gerektiğine değinen Demirbilek, şirket olarak bu konuda önemli çalışmalar içerisinde olduklarını kaydetti. Yapılan kamuoyu araştırmasında sigorta alanında ne durumda olduklarını tespit ettiklerini belirten Arif Demirbilek, Kırşehir’de sigorta alanında ilklerde yer aldıklarını kaydetti.