Kırşehirli spor yorumcuları katıldıkları spor programında dua ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan Kırşehirspor’un vergi borcu için destek istedi.

Kırşehir’de yerel yayın yapmakta olan Santra Programında (KTV) izleyicileri ile buluşan ve Kırşehirspor’un vergi borçları için dua eden program yapımcısı Cumhurbaşkanı ve Başbakandan borçların affı için yardım istedi.

Program açılışını yapan program sunucusu Yasin Ata, “Allah’ım, sen İslam coğrafyasına kardeşliği ülkemize huzuru ver. Zulmedenleri kınıyoruz. Zulme uğrayan kardeşlerimiz için Allah’tan yardım bekliyoruz” dedi.

Yeni Kırşehirspor takımının 2002 yılından bugüne kadar olan vergi borçlarının affı için Cumhurbaşkanı ve Başbakana seslenen program yapımcısı Yasin Ata,”Kırşehirspor’un son dönemde yaşadığı vergi borçları için bizlere yardım edin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Kırşehirspor yöneticileri, Kırşehirliler bizlere takımımızın içerisinde olduğu borçlardan kurtulmak için yardımcı olun” diye konuştu.