Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, Kırşehir’de katıldığı konserde hem oynadı hem de oynattı.

Merhum Bozlak Ustası Neşet Ertaş’ın kendisi ile beraber getirdiği halı dokuması üzerine yapılmış resmini öperek konserine başlayan Yılmaz, salonda bulunanlardan büyük alkış alırken söylediği parçalarla Kırşehirlileri coşturdu.

Aşıkpaşa kapalı spor salonunda ana sponsorluğunu Pastırmacı Marketin üstlendiği konsere Yılmaz’ın sahneye çıkmasına Kamil Koç firması, Coffeemania,Seçilmiş Pırlanta, Kırşehir Haber24 internet portalı destek verdi.

Aşıkpaşa spor salonunda 2 binden fazla kişinin izlediği konserde sahneye çıkan Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, merhum Neşet Ertaş’ın halı dokuması üzerine yapılmış resmini öperek, “O sanat camiasının asla unutamayacağı ve izinden eserlerinden herkesin mutlaka gitmesi gerekli olan bir sanatçı” dedi. Salondan yaptığı davranışla büyük alkış alan Yılmaz Kırşehirlilere bir de bozlak eser okudu.

Kırşehir’de sahneye çıkmasına destek olan Kamil Koç firmasına ait otobüsü de kullanan Yılmaz, ‘Biz yolda kalmadık sizlerde yolların fatihi ile yolda kalmayın’ diye konuştu.

Hayranları ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından Yılmaz, Kırşehir’den ayrıldı.