Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran köylerde devam eden çalışmaları inceledi.

Yeni yerel yönetimler yasası ile köylere hizmet götürme hakkına sahip olan Körfez Belediyesi’nin ilçenin kalkınması yönelik başlattığı çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları incelemek üzere köylere çıkartma yapan Başkan Baran’a, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye meclis üyeleri ve köy muhtarları eşlik etti.

Körfez’deki cadde, sokak, mahalle ve köylerdeki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumunu ve aşamasını bizzat kontrol eden Başkan Baran köylerdeki vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlarla köy kahvesinde sohbet etti.

Ziyaretlerine İlimtepe mahallesiyle başlayan Başkan Baran, İlimtepe’de yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Baran, halkın istek ve taleplerini de dinledi. Köylerin ilçe belediyelerine bağlanmasının ardından hiç zaman kaybetmeden merkeze yapılan hizmetleri köylere götüren Körfez Belediyesi, köylerdeki çöp konteynerlerini baştan aşağı yeniledi. Belen köyünde köy kahvesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Baran vatandaşlarla sohbet etti.

Ali hocalar köyünün ismini aldığı Ali Hoca türbesinde restorasyon çalışması başlatan Körfez Belediyesi burada da yaptığı çalışmayı sonlandırdı. Çalışmayı takdirle karşılayan vatandaşlar Başkan Baran’a teşekkür etti.

Her gün her an gece gündüz demeden projelerin başında olan, çalışmaları yakından takip eden Başkan Baran, çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verdi. Yapılan çalışmaların yerinde görülmesinin önemini vurgulayan Başkan Baran, “Köylerimiz de artık merkez mahalleler gibi modern hizmetler alacak” dedi.