Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ederek karşılık görüş alışverişinde bulundu.

Bütün sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın son ziyaretçileri Kocaeli Sivaslılar Derneği oldu. Kalabalık bir ekiple Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyarete gelen Sivaslılar, Başkan Baran ile sohbet ettiler. Ziyarete, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı İbrahim Kabasakal ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Sivas’ın köy dernekleri de ziyarete katıldı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyarete gelen dernek yöneticileri ile Körfez’e yapılacak olan projelerin üzerine konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, derneklerin yerel yönetimler konusunda en büyük rolü oynadığını belirterek, "Derneklerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde 2015 yılında Körfez’de başarılı işler çıkaracağımıza gönülden inanıyorum" dedi.

Sivaslılar Derneği Başkanı İbrahim Kabasakal ise, “Körfez Belediyemiz ile bu zamana kadar hiçbir iletişim kopukluğumuz olmadı. Bugüne kadar da belediyemiz ile ne planladıysak hayata geçti. Düzenlediğimiz programlara ve etkinliklere katılan ve destekleyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz” dedi.

Köy dernekleri de Başkan Baran’la konuşarak dernekleri ve köyleri hakkında çeşitli bilgiler aktardı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hemşehri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulmasına önem verdiklerini ifade ederek ziyaretçilerini uğurladı.