Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonu kalabalık öğretmen gurubuyla birlikte Derince Çınarlıdere mesire alanında yürüdü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun önderliğinde başlayan ve Kocaeli geneline yayılan sabah yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın üç günü Başkan Karaosmanoğlu’nun katıldığı yürüyüş programları kentin değişik yerlerinde gerçekleştiriliyor. Yürüyüşe katılan binlerce kişi bir yandan spor yaparken diğer yandan da Başkan ile sohbet etme imkanı buluyor. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu hafta ki konukları öğretmenlerdi. Yüzlerce öğretmen Başkan ile birlikte Derince Mesire alanında yürüdü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yıllardır haftanın üç günü vatandaşlarla birlikte sabah yürüyüşlerini gerçekleştirdiklerini bu hafta da öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerle yürüyüş programı düzenlediklerini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, “Sabah yürüyüşleri halkımız için dostluk kurma kapısı oluyor. Sabah yürüyüşlerimizle Kocaeli genelinde birbirini hiç tanımayan binlerce insanımızı bir araya getiriyoruz. Buralarda vatandaşlarımız hem spor yapıyor, hem de yeni arkadaşlar ediniyor. Farklı kültürlerdeki insanlar, buralarda birbirini tanıyor ve ahbaplık kuruyor” ifadesini kullandı.