İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, birçok kurum ve kuruluşun temsilcilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Genel- İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Başkan Doğan’ı makamında ziyaret ederek Konya’ya düzenlenen kültür gezisi için teşekkür etti. Küçük, geziye katılan belediye çalışanları adına Başkan Doğan’a teşekkür ederek günün anısına Mevlana diyarından getirdiği hediyeyi verdi.

Eski Milletvekili ve Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz da İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret edenler arasındaydı. Belediyecilik anlamında İzmit’te çok önemli adımların atıldığını ve kente yapılan hizmetlerle çok mutlu olduğunu belirten Yılmaz, şehre değer katan hizmetleri için Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Daha sonrasında ise Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Adem İnce, Ümit Boztaş, Salih Güzel ve Oğuz Kaan Alioğlu, Başkan Nevzat Doğan’ı ziyaret ederek çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

Son olarak Özel İlgi Çocuk Hastanesi ve Kocaeli Tıp Merkezi ortağı Yaşar Ellialtı, Dr. Yusuf Yazıcıoğlu ve Mustafa Bedir’i ağırlayan Başkan Doğan, heyet ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Başkan Doğan, İzmit’in özellikle son yıllarda sağlık alanında önemli yatırımlara ev sahipliği yaptığını ifade ederek” eskiden kentimizdeki hastalar başka illere ve yurt dışında giderlerdi. Son on yılda yapılan yatırımlarla artık başka illerden ve yurt dışından hastalar kentimize geliyor. Bu İzmit için ülkemiz için çok önemlidir. Ben her zaman söylüyorum, İzmit sağlık turizminin merkezi olacak diye. Yapılan yatırımlar da bunu göstermektedir” şeklinde konuştu.

Yaşar Ellialtı ve beraberindekiler ziyaret sırasında Doğan’a tablo hediye ettiler.