İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Ziyarette açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Dünyanın en zor yönetim birimlerinden biri hastane yönetimidir. Ama aynı zamanda en kutsal hizmetlerden biridir. Daha önceki çalışmalarınızı biliyoruz. İnanıyoruz ki sizinle birlikte hastanemiz daha güzel hizmetler sunacak, daha çok derde deva olacak, daha çok şifa dağıtacak. Sadece ülke içerisinden değil, tüm dünya ülkelerinden tedavi amaçlı hastalarımız gelsin. Sağlık turizmi alanında tüm dünya ülkelerinden gelen hastalara hizmet için çalışacağız”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Başkanımızla 20 yıl öncesine dayanan bir tanışıklığımız var. Yeni görevimizle birlikte yine iş birlik içerisinde çalışacağız. Bizim amacımız daha önce yapılan hizmetleri daha ileriye götürmek. Şehrin dinamiklerinin bizim yanımızda olduklarını bilmek bizi çok mutlu ediyor. Herkese eşit mesafede en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Doğan, Başhekim Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e İzmit’in sembolü olan Saat Kulesi maketini hediye etti.