Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçeye kazandıracağı yeni projeleri meclis üyelerine tanıtarak, Darıca’ya değer katacak önemli projelerin yakın zamanda hayata geçirileceğini müjdeledi.

Darıca Belediye Başkan Şükrü Karabacak, Darıca Hilal Cafe’de Meclis üyeleriyle bir araya geldi projelerin tanıtımını yaptı. Başkan Karabacak, görev yaptıkları süre boyunca Belediye Hizmet Binası, Sancaktepe, Kent Meydanı, sahil çalışmaları, Bilgi Evleri, Engelliler Merkezi, Şehir Giriş Kapıları, Gönül Birliği Kapısı ve yakında açılışını yapacakları Kültür Merkezi ve Balıkçı Barınağı gibi projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

Önümüzdeki dönemlerde de önemli projelerle Darıca’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Karabacak, “Sahillerimiz yaz aylarında Şehirler ve kültürler kaynaşmasında yüz binlerce insana ev sahipliği yapıyor. Darıca Yarı Maratonu, Balkan Kros Yarışmaları, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası ve Yelken Şampiyonası gibi sportif etkinliklerle sporda önemli merkezler arasına girdik. Darıca Hayvanat Bahçesi, Bayramoğlu, Sancaktepe ve Sevgi Parkı gibi yerler günübirlik turistlerin uğrak mekanı haline geldi. Kültür Merkezi ve Balıkçı Barınağı’nın açılışıyla birlikte Darıca’nın marka değeri daha da artacaktır. Altlıklarını hazırladığımız yeni projeleri de sizlerle birlikte hayata geçirerek hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.