Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcularla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle 2004 yılında yeniden yapılanarak Türkiye’deki amatör spor kulüpleri arasında marka kulüp haline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcuları ve kulüp yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. İzmit’te bulunan bir restoranda gerçekleşen buluşmaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kulüp Başkanı İslam Yücel, Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, kulüp yöneticileri, antrenörler ve son üç ayda yapılan müsabakalarda dereceye giren yirmi bir sporcu katıldı.

Bünyesinde yer alan 51 bin lisanlı sporcuyla Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, 2004 yılından bugüne kazandığı 1695 dereceyle de kulüpler arasında zirvede yer alan kulübün başkanı İslam Yücel, kulüpteki çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgiler verdi. Yücel, 28 branşta faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirterek amatör spora verdiği destekten dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Amatör spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz. Spor bir hedef değildir. Spor bir araçtır. Sporda amaç sağlıklı olmaktır. Spor bizleri birbirimize kaynaştıran, yakınlaştıran bir unsur olmalıdır. Bizler 2004 yılında aldığımız bir kararla Kağıtspor’u Kocaeli’nin örnek bir amatör takımı yapmak için yola çıktık. Ama bugün görüyoruz ki Kağıtspor almış başını yürümüş durumda. Her gün yeni bir başarı geliyor. Türkiye’yi bırakın, artık Dünya’da tanınan bir kulüp olmuş durumda” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu’nun, Kağıtspor yönetimi ve sporcularıyla bir araya geldiği organizasyon çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonlandı.