Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de Sultan Orhan mahallesinde ki esnaflara yaptığı ziyaret esnasında seçim siyasetçisi olmadıklarını söyledi.

Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ki çalışmalarla ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de Sultan Orhan mahallesinde ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aynı zamanda Gebze Ordulular ve Trabzonlular dernek binalarında ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ziyareti sırasında, “Biz her zaman vatandaşımızın ve halkımızın yanındayız. Sizlerin içinden geldiğimizi ve hizmet etmek için seçildiğimizin her zaman farkında olduk. Sadece seçim döneminde size gelen siyasetçi anlayışında olmadık. Her zaman sizin yanınızda yer aldık. Şunu bir daha söylemeliyim ki biz seçim siyasetçisi olmadık, olmayacağız da" dedi.

Gebze Ordulular Dernek Başkanı Erkan Güngör ve Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Başkan Karaosmanoğlu’nun kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Dernek binalarında da konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu " Sizlerin aranızda olmaktan çok mutluyum. Bize içten ve samimi karşıladığınız için çok teşekkür ederiz. Kentimizi imar ederken sizlerin memnuniyeti ve fikirleri bizler için çok önemli. Sizlerin dayanışması ve sosyal anlamda projeler üretmesi bizleri memnun ediyor. Kültürel hizmetlerin verilmesinin önemini bir kez daha hatırlatmak isterim. Gençlere önem verin ve dernek lokalleriniz de onlara daha çok yer ayırın. Dernek yöneticilerimizin günümüzün sorunları arasında yer alan uyuşturucu da daha etkin olmalıdır. Hiçbir üyemiz ve gencimiz bu kötü alışkanlıklara bulaşmamalıdır. Sivil toplum kuruluşlarında hizmet etmeye çalışan sizlerin bu konuya çok daha fazla duyarlı olmasını arzu etmekteyim. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin takipçisi olun. Yeni fikirlerle şehrimizi yönetelim. Yerel yönetimlerde katılımcı olmanız, bizlere güç verecektir" açıklamasını yaptı.

Hayati önem taşıyan su konusunda çok çalıştıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu yaz çok kurak geçmesine karşın, Gebze’yi susuz bırakmadık. Projeler üreterek problemler karşısında yılmadık. Önlemimizi alarak Gebze’li kardeşlerimizin susuz kalmasını önledik. Bu bizim için çok önemliydi. Çok şükür şu anda barajlarımız doldu. Gaziler dağı ve Tatlı kuyu vadisi gibi Beydağı bölgesini de ağaçlandıracağız. O bölgeyi ilçemize kazandırarak yeni bir yeşil bölge oluşturacağız. Eskihisar sahilimizi de büyüteceğiz. Derdimiz kentimize hizmet etmek. Sizlerin desteğiyle bunları başarıyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir kent için çalıştığımızı ifade etmek isterim. Bunun yanı sıra gençlerimizin aktif kullanacağı yeni spor sahaları da üreteceğiz. İşte Gebze Olimpik yüzme havuzu bunlardan bir tanesi" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.