Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat Aba ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Misafirleri ile bir süre sohbet eden Başkan Toltar, Dilovası Ağrılılar dernek başkanlığı görevine yeni seçilen Nihat Aba ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçede bulunan dernekler ile bir araya gelerek, ilçede ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Toltar, “Derneklerin yerel yönetimlerin çalışmalarında destekleri önemlidir. Dernek başkanları ve yönetimleri ile gerek muhtarımız ile bir araya gelerek geleceğimizi ortak fikirler ile planlamaya çalışıyoruz” dedi.

Kentlerde derneklerin kültürlerin yaşatılması için önemli rol oynadığını belirten Başkan Toltar, "Kültürlerin gelecek nesillere aktarılması için dernekler köprü vazifesi görüyor. Dernekler sayesinde insanların yöresel kültürleri yaşatılmaya çalışılıyor ve bu kültürel öğelerin yeni nesile aktarılması için dernekler büyük bir rol oynuyor" diye konuştu.

Başkan Toltar ziyaretlerinden dolayı Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat Aba ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başka Toltar’a iyi niyetlerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Aba, Başkan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Nihat Aba ve yönetimi ziyaret sonunda Başkan Toltar’a çiçek takdim etti.