Kartepe Belediyesi, çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla 15 günde bir farklı oyunları Kartepeli miniklerin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Hafta sonu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sahnelenen Diş Perisi adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için salonu dolduran Kartepeli çocukların heyecanına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak oldu.

Eğitici oyunlarla çocukları hem eğlendiren hem eğiten belediyenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği çocuk tiyatroları bu hafta sonu da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen Diş Perisi adlı çocuk oyunu ile sürdü. Diş Perisi adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için salonu dolduran Kartepeli çocukların heyecanına ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de miniklerle birlikte oyunu ilgiyle izledi.

2014-2015 eğitim öğretim yılında çocukları motive etmek, hem eğlendirirken hem de öğrenmelerine imkân sağlamak amacıyla, çocuk tiyatrosu oyunları ile Kartepeli minikleri buluşturmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Görev süremiz içinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı farklı etkinliklerle buluşturduk. Tiyatrolar, müzikaller, eğitim seminerleri ile çocuklarımızı hem eğlendirirken hem de eğiten bu kültür sanat etkinliklerimiz yeni yılda da artarak devam edecek. Tüm çocuklarımızı bu etkinliklerimize ortak etmeyi hedefliyoruz. Her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan çocuklarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Diş Perisi adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne akın eden minikler de başkan amcalarına sunduğu bu hizmet için teşekkürlerini alkışları ile gösterdiler.