Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor.

Başkan Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde, evlilik yolunda olan gençlerin nişan yüzüklerini takarak “Allah Tamamına Erdirsin” dileklerinde bulunurken, bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Başkan Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde aileleri tebrik ederken çiçeği burnunda çiftlere de mutluluk diledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir ömür birlikteliğe evet diyen Öznur Tekinbaş ve Yusuf Akova’nın mutluluğuna da ortak oldu. Acısu Mahallesi sakinlerinden emekli Ali Akova ile Havva Akova çiftinin esnaflık yapan çocukları Yusuf Akova, Trabzon’da ikamet eden İlyas Tekinbaş ve Hatice Tekinbaş’ın zarif kızları Öznur Tekinbaş ile evlendi. Acısu Kültür Merkezi’ndeki düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez de aileleri tebrik edip genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne amir olarak görev yapan Nihat Arslan’ın da kayınçosu olan Kazım Atmaca, hayatını Sakaryalı Merve Kuloğlu ile birleştirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Atmaca ve Kuloğlu Ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Rahmiye Mahallesi sakinlerinden rahmetli Harun Atmaca ile evhanımı Melek Atmaca’nın Sarcam Firmasında çalışan çocukları Kazım Atmaca ile Sakarya Pamukovalı Ali Kuloğlu ile Arife Kuloğlu çiftinin zarif kızları Merve Kuloğlu ile evlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez gençleri tebrik ederken iki cihanda saadet dilekleri eşliğinde takısını taktı.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepeli gençlerin nikahını da kıydı. Kartepe Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Yavuz Acar’ın abisi Cemal Acar dünya evine girdi. Köseköy Mahallesi’nde oturan emekli Necmettin Cirit ile ev hanımı Birsen Cirit çiftinin 4 çocuğundan biri olan zarif kızları Nursel Cirit hayatını, Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden merhum Naci Acar ile ev hanımı Yurdanur Acar çiftinin 3 çocuğundan biri olan Goodyear Fabrikası çalışanı Cemal Acar ile birleştirdi. Ataevler Kültür Merkezi’ndeki nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini Mustafa Cirit ile Mustafa Kan üstlendi. Nikah akidi ardından Başkan Üzülmez ve diğer konuklar genç çifti tebrik ve takı yağmuruna tuttular.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Yunus Muti ile Büşra Doğan’ın cemiyetlerine katılarak çiçeği burnunda çifti tebrik etti. Arslanbey Mahallesi’nin tanınmış ailelerinden Fevzi ve Meryem Muti’nin nakliyecilik yapan yakışıklı çocukları Yunus Muti, gönlünü kaptırdığı Kadriye ve Şaban Doğan çiftinin zarif kızları Büşra Doğan ile evlendi. Kullar Düğün Salonu’ndaki cemiyete katılan Başkan Üzülmez de genç çifti ve ailelerini tebrik etti.