Kartepelilerin ayağına gidip sorunları yerinde dinleyerek çözümler üreten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu da site ziyaretinde bulundu. Ataşehir mahallesinde yer alan Taçyaprak Sitesine misafir olan Başkan Üzülmez, site yönetim kurulu üyeleri ve blok yöneticileriyle sohbet etti.

Yeni yönetim modelini ilçe geneline yayan ve bu kapsamda vatandaşların ayağına giderek çözümler üreten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Ataşehir mahallesinde Taçyaprak Evleri Site yöneticileriyle bir araya geldi. Toplam 34 blok ve 544 dairenin bulunduğu Taçyaprak Sitesi ziyaretinde Başkan Üzülmez’e, meclis üyesi ve AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, meclis üyesi Kemal Timur, Yaşar Kemal Bayraktar ve AK Parti mahalle temsilcileri de eşlik etti. Site Yönetim binasındaki buluşmada Site Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Yücel ve yönetim kurulu üyeleri Engin Türkyılmaz, Öner Özdemir, İsmail Can ve Süleyman Abacık, site sakini Gazeteci Yazar Galip Ataman ve bazı site sakinleri hazır bulundu.

Kartepe Belediyesi olarak belirlenen iş programı çerçevesinde hizmetlerin sürdüğünü belirten Başkan Üzülmez, Arslanbey bölgesinde hayat bulan projeleri ve icraatları hakkında site sakinlerini bilgilendirdi. Sitenin de yer aldığı Ataşehir mahallesinin sosyal donatılar ve iş merkezi ile daha canlı bir hale kavuştuğunu da hatırlatan Başkan Üzülmez, mahalledeki pazar kurulan alanın üstünün kapatılması yanı sıra sağlık alanında sıkıntıların giderilmesi için belediye kaynakları ile yapılacak düzenlemelerden bahsetti. KOÜ Arslanbey Yerleşkesi’ne yeni fakülte ve meslek yüksekokulları kazandırmak için rektörlükle görüşmelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Üzülmez, “Üniversitenin bulunduğu mahallede hem ekonomik hem de sosyal hareketliliğe katkı verecek yeni projelerimiz de hazır. Bölgedeki canlılık genç nüfusla orantılı artarken gençlerimize yönelik bir gençlik merkez binası çalışması ile sosyal ve kültürel alanları artıracağız” dedi.

Ulaşım konusunda iletilen taleplerin çözümü ile ilgili kooperatif yetkilileri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla kurulan İlçe Ulaşım Koordinasyon Kurulu’nun çok faydalı çalışmalara başladığını dile getiren Başkan Üzülmez, yaklaşık iki saat süreyle site yöneticileri ile sohbet etti. Site Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Yücel de tüm site sakinleri adına davetlerine iştirak eden Başkan Üzülmez’e katılımı için teşekkür etti.