Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, beraberindeki kalabalık bir grupla Uzuntarla’daki 7 kilometrelik doğa parkurunda sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptılar.

Kocaeli’nin farklı ilçelerindeki parkurlarda sağlıklı yaşam yürüyüşlerine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, cumartesi sabahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile beraberindeki yürüyüş tutkunlarına Uzuntarla Mesire Alanı Yürüyüş Parkuru’nda öncülük yaptı.

Kışın gelmesiyle ayrı bir güzellik, mesire alanındaki doğa tutkunları buluşmasında başkanlara, Büyükşehir Başkan Danışmanı Nermin Tol, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Arutan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yürüyüş tutkunu Kartepeliler eşlik etti.

Uzuntarla Mesire Alanı Yürüyüş Parkuru’nda kültür-fizik hareketleri ardından 7 kilometrelik parkurda başkanlarla birlikte yürüyen yürüyüş tutkunları, Kartepe’nin güzel doğası içinde güne sporla başlamaktan büyük keyif aldıklarını ifade ettiler. Yürüyüşe 120 sporcusuyla katılan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor İzcilik branşı sporcuları hep bir ağızdan söyledikleri marşlarla ayrı bir renk ve coşku kattı.