Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şahabettin Bilgisu caddesini dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit merkezde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Şahabettin Bilgisu caddesini dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, aksaklıkların bir an önce giderilmesi talimatını verdi.

Kocaelililerin huzur ve refahının birinci öncelikleri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, bu amaçla çarşı, pazar, okul, fabrika ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarını birebir anlatma fırsatı bulduğu ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, esnafa hayırlı ve bereketli işler diledi.

Yapılan hizmetlerde tüm kent halkının katkısı olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Biz inanıyoruz ki kentimize yaptığımız en ufak bir hizmette bile halkımızın emeği vardır. Tüm yapılan yatırımlar, verilen emekler halkımızın eseridir" şeklinde konuştu.