Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrenciler, Serdar Bilgi Evi’ni ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrenciler, Serdar Bilgi Evi’ndeki arkadaşlarını ziyaret ederek bilgi evleri arasındaki dayanışmayı gösterdi. Bilgi Evi öğrencileri aldıkları Değerler Eğitimi’ne uygun olarak gösterdikleri ziyaret ve misafirperverlikle örnek oldu.

Bilgi evlerinde verilen "Değerler Eğitimi" kapsamında Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi, Serdar Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Ziyarete eli boş gitmeyen Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi öğrencileri önceden hazırladıkları ikramları Serdar Bilgi Evi’nde öğrenci olan arkadaşlarıyla paylaştılar. Ziyaret sırasında bire bir tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalayan öğrenciler huzurlu bir ortamda getirdikleri hediyelerini ve ikramlarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kocaeli genelinde 13 merkezi olan Bilgi Evleri, öğrencilere verdiği Değerler Eğitimi ile sosyal hayatta da işlerine yarayacak hayat tecrübeleri kazandırıyor. Çocuklara Değerler Eğitimi kapsamında iyiyi, doğruyu ve güzeli anlatarak, onların iyi bireyler olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu eğitimler hem onları hayata hazırlıyor, hem de bilmedikleri birçok konuda bilgi sahibi olmalarını sağlıyor.