Kurumsal yapılaşma çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü maskotu seçilen Kızıl Panda, gittiği her etkinlikte büyük ilgi görüyor.

Kulüp internet sitesinde açılan isim yarışması sonucu, önümüzdeki ay ismi belirlenecek olan Kızıl Panda, sevimliliği ve gördüğü ilgi nedeniyle kulübün tüm etkinliklerinde ön planda yer alıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri İdari koordinatörü ve Kağıtspor kulüp yönetim kurulu üyesi Kemal Ceylan öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı on üç bilgi evindeki çocuklarla, sevimli maskot kızıl panda bir araya gelerek, spor branşları hakkında bilgilendiriliyor. Kulübün yapısı hakkında bilgilendirilen minik çocuklar spora yönlendiriliyor.

Proje kapsamında ilk olarak Akçakoca, Maria Anne ve Serdar Bilgi evini gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü yetkilileri ve sevimli kızıl panda, bilgi evleri çocukları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Çocukların soru yağmuruna tuttuğu sevimli kızıl panda, çocukları halen devam etmekte olan isim yarışmasına katılmaya davet etti. Bilgi evlerine ziyaretler sırasıyla Ertuğrul Gazi bilgi evi, Fatih Sultan Mehmet bilgi evi, Mehmet Akif Ersoy bilgi evi, Barbaros Hayrettin Paşa bilgi evi, Karamürsel bilgi evi, İbni Sina bilgi evi, Yuvacık bilgi evi, Mimar Sinan bilgi evi, Sezai Karakoç bilgi evi, Kazım Karabekir bilgi evi ile devam edecek.