Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında yapılan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında 5 adet işyerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında kiralama ihaleleri gerçekleştirildi. Toplantıda Kandıra Otobüs Terminali’nde yer alan 1 No’lu büfe Atiye Avcı tarafından 1 yıl süre ile 6 bin 200 TL bedelle, İzmit Mezbaha Tesisleri’nde bulunan 5 No’lu işyeri 1 yıl süre ile 3 bin 500 TL bedelle Soner Kavuncu tarafından, İzmit Mezbaha Tesisleri’nde yer alan 6 ve 7 No’lu iş yerleri 1 yıl süre ile 6 bin 470 TL bedel ile Oktay Çetinkaya tarafından ve İzmit Mezbaha Tesisleri’nde yer alan 8 No’lu işyeri ise bin 865 TL bedelle Cihan Seviş tarafından kiralandı.

Encümen toplantısında Kocaeli’de hizmet veren ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs şirketlerine idari para cezası, park yasağına uymayan işletmelere idari park cezası kesildi. Toplantıda İzmit hal binasında yer alan 62 No’lu işyerinin kiracılık devri gerçekleştirildi. Öte yandan Karamürsel Okul ve Gölcük bölge otoparkı projelerinde yer alan parseller ile Çayırköy-Deretepe Kentsel Gelişim Projesi kapsamında kalan parseller ve üzerindeki binalar ile ilgili kamulaştırmalar gerçekleştirildi.