Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve yardımcıları, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldular.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Doğan Erol, Gökmen Mengüç ve Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri, Rektör Hülagü’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, geleneksel el sanatlarından bir tablo ve ilimizi anlatan Büyükşehir Belediyesi yayını bir kitap hediye etti. “Sayın Rektörümüzün üniversitemizi çok daha güzel bir yere taşıyacağına eminiz” diyen Genel Sekreter Doç. Dr. Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak biz kendisinin arkasındayız. Bu ziyaretimizde birlikte neler yapabiliriz, bu konuda değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hülagü ise misafirlerine rektörlük binasının çıkışına kadar eşlik etti.