Kocaeli’de sel felaketinde zarar gören bölgelere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dezenfeksiyon ve koku giderici uygulama gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından Ekim ayı içerisinde Kartepe’de yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşların mahallelerinin iç alanlarında dezenfeksiyon ve koku giderici uygulamalar yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Afet Koordinasyon merkezinden Kartepe’de yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşların listeleri alındı. Bu Listelerde bulunan vatandaşların taleplerine göre dezenformasyon ve koku giderici uygulamalar gerçekleştirildi.

Büyükşehir belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü ekipleri Kartepe’de yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşların taleplerine göre dezenfeksiyon ve koku giderici uygulama gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında Kartepe Acısu Mahallesinde 1 işyeri 8 eve, Kartepe Eşme Mahallesinde 10 adet eve, Kartepe Ataevler Mahallesinde 2 işyeri,2 site garajı ve 8 eve, Kartepe Emekevler Mahallesinde 2 adet işyeri ve 16 eve uygulama gerçekleştirildi.