Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sportif faaliyetlerin ve Akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor.

Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmalarının dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, sporcularını bir çok sosyal projede bir araya getiriyor.

Her hafta farklı branşlar da ki sporcuları, Darıca hayvanat bahçesinde gezdirerek, sporcuların yoğun çalışma temposunun dışında tutan kulüp yönetimi, son olarak yeni bir projeye daha imza attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’nce yapılan görüşmeler sonucunda her hafta farklı branştaki sporcular, tiyatro izleyebilecek.

Proje kapsamında hafta sonu ilk grup tiyatroya gitti. 13 yaş üstündeki güreş branşından sporcuların katıldığı etkinliğe, branş koordinatörü Mehmet Sümer ve güreş antrenörleri de katıldı. Çıkmaz sokak Çocukları oyununu izleyen güreşçiler, sergilenen oyundan memnun ayrıldı. Proje diğer branşlardaki sporcuların katılımıyla devam edecek.