Türkiye Süper Toto 3. Lig 1 grupta takımlarından Darıca Gençlerbirliğisporda 13. hafta da gelen liderlik camiayı sevince boğdu.

Kırıkhanspor’u 3-0’lık net bir skorla yenmenin yanı sıra oynanan futbol ilerisi için umut verdi. Maç sonrası liderlik sevincini futbolcularla birlikte paylaşan Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak , tek hedeflerinin Darıca’yı ikinci lige çıkarmak olduğunu ifade etti.

Başkan Karabacak, liderlik koltuğuna oturmaktan ziyade sezon sonunda orada kalmanın önemli olduğunu belirterek, “Bizler Darıca ailesi olarak şampiyonluk için kenetlenmiş durumdayız. Kulüp başkanından, malzemecisine, futbolcusundan antrenörüne kadar herkes bir kolej havasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek tesislerimiz, gerek stadımız ve gerekse taraftarımızla şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bütün Darıca ailesini bundan sonraki maçlarda takımımıza destek olmaya bekliyoruz” dedi.

Darıca Gençlerbirliği’ne liderliği getiren en faktörlerden birisi olarak gösterilen Kaleci Ersin performansıyla göz dolduruyor. Ligde oynadığı 11 maçta kalesinde sadece iki gol gören Darıca Gençlerbirliği, Türkiye profesyonel liglerinin en az gol yiyen ekibi olarak göze çarpıyor.