İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Saadettin Hülagü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan, İzmit Belediye Başkan Nevzat Doğan “Üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli bir değer. Kocaeli Üniversitesi’ni ilim yuvası ve gelişmenin öncüsü olarak görüyoruz. Şimdiye kadar üniversitemizle uyumlu başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni bir dönem başladı, bu anlamda yeni bir heyecan duyuyoruz. İnanıyorum ki bu dönemde üniversitemiz Türkiye’de daha da güçlenecek, Avrupa’daki yerini daha iyi noktaya getirecek. Şehrimizin gelişiminde ve halkımızın aydınlanmasında daha da etkili olacak. Marka şehirler yarışında bize çok daha fazla katkı sağlayacak. Biz, İzmit Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üniversitemizin yanında olacağız. Hocamıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Saadettin Hülagü, “Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden sonra en etkin belediyesi ve Belediye Başkanını burada görmek bizi onurlandırdı. Üniversitemiz yeni bir döneme girdi. Biz, merkezinde insan sevgi ve muhabbetin olduğu bir yönetim şekli ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kocaeli gibi sanayinin kalbi olan bir şehirde üniversitenin sorumluluğu daha fazla. Burası bir hizmet noktası. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.