İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Karakaş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. İzmit’in daha huzurlu ve güvenli bir şehir olması için çalışacaklarını söyleyen İzmit İlçe Emniyet Müdürü Karakaş, “İzmit’e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Görev süremizde bizlere destek olacaklarına gönülden inanıyoruz. Hep birlikte İzmit’imizi daha güvenli daha huzurlu bir şehir haline getireceğiz. Sizlerin desteğiyle bize düşen görevleri yapmak için buradayız” diye konuştu.

Yemek ve içmekten sonra insanın en önemli ihtiyaçlarından birinin güvenlik olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, "Emniyet Müdürlüğü’müz son derece önemli bir işi büyük bir başarı ile yerine getiriyor. Eski Emniyet Müdürlerimiz ile olduğu gibi yeni müdürümüz Mehmet Karakaş ile de uyum içinde çalışacağımıza inancım sonsuz. Makamlar gelip geçicidir. Asıl olan o makamlara iz bırakmak, o makamları anlamlı kılmaktır. Devlet bir bütündür, kurum ve kuruluşlar da bir ekiptir. Asli olan halktır ve devlet insan için vardır. Emniyet te belediye de insanlarımız için vardır. Biz tabi ki işbirliği içerisinde çalışacağız. Bu çalışma neticesinde oluşan sinerjiden de kazanan halkımız olacak” dedi.