Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve oda üyeleri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

Dilovası esnafına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Başkan Toltar’a teşekkür eden Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, "Dilovası ilçesinde bulunan esnaf ve özelinde fırıncılara verdiğiniz destekleriniz il ve ilçe Kamuoyu tarafından takdir ile karşılanıyor. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğunuz fırıncılar denetimi ile halkın içini rahatlattınız. Eksikliklerini fark eden fırınlarımızda daha iyi bir hizmet anlayışı ile giderdi. Denetimli ve Adil davranışınızdan ötürü size teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve Yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini ileten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Son yıllarda Esnaf Odaları Birlikleri, Ticaret ve Sanayi Odaları gibi meslek kuruluşlarının maksatlarına uygun faaliyetler içerisinde olduklarını ve üyeleri için önemli imkânlar sunduklarını vurguladı. Üyelerine tek tek teşekkür ederken, bundan sonra yapılacak çalışmalarda oda ile iş birliği içinde çalışacaklarını ve bu şekilde vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlayacağız" dedi.