Gebze’de ’Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek’ konulu konferans, Eğitimci-Yazar Fatih Akbaba’nın katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları yönetimi tarafından Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Mehmet Akif Ersoy ile anlaşılmak konulu konferans, Kişisel ve İletişim Uzmanı Yazar Fatih Akbaba’nın katılımıyla gerçekleşti. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek konulu konferans’a Konuk Eğitimci Yazar Fatih Akbaba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Gebze İlçe teşkiları ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılışında konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise konuşmasında, “Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u minnet ve rahmetle yad ediyoruz. Artık tarihimize ve bizi biz yağan değerlerimize sahip çıkma zamanı geldi. Tarihi olmayanın geleceği de olmaz. Dünya liderine sahip güçlü bir Türkiye olarak, mirasa sahip çıkma lazım. Vatan varsa biz varız. Yazar, aydın düşünce adamı olan vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, düşüncelerini yaşamına uygulamış bir değerimizdir. Örnek alınacak çok yönleri var. Mehmet Akif Ersoy her yönüyle örnek alınması gereken bir vatan evladı. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın” ifadelerini kullandı.