Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bünyesindeki başarılı eskrimciler Şehit Recep Topaloğlu spor salonunda çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un, Antrenörler Ömer Kılıç, Aslıhan Kayabaş ve Turgay Tümkuş gözetiminde 50’ye yakın sporcuyla çalışmalarını devam ettiren minik kılıçlar, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Şehit Recep Toplaoğlu Spor Salonundaki Eskrim tesislerinde yapılan çalışmalarla minik eskrimcilerin performansları antrenörleri sevindirdi. Sporcular uygulamalı olarak haftanın altı günü kondisyon ve temel teknik konuları öğreniyorlar. Son yapılan idman çalışmalarını takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel’in yanı sıra Yönetici Fikret Yıldız, Koordinatörler Sevcan Kutlu Aydemir, Mehmet Sümer, Ahmet Sarı ve Abdil Malkoç izledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel yaptığı açıklamada “Eskrim sporu her geçen gün Kocaeli’de yükselen bir spor branş. Eskrim sporu, sporcu da dikkat ve zekayı arttırdığı için veliler de, çocuklarını bu spora yöneltiyor. Özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğümüzün verdiği destekler sayesinde eskrim sporu Kocaeli’de çok büyük bir aşama kaydetti” dedi.