Gebze Musiki Topluluğu 2014-2015 sezonunu, 29 Kasım Cumartesi günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde vereceği musiki konseriyle açacak. Gebzelilerin kulaklarının pasını silecek olan konser saat 19.30’da başlayacak.

Gebze Musiki Topluluğu, Gebzelilerin kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor. 20 yıla aşkın bir süredir sanatsal ve kültürel faaliyetlerini sürdüren Gebze Musiki Topluluğu GEMUT 29 Kasım Cumartesi günü saat 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde vereceği konserle 2014-2015 sezonunu açacak. Şef Erbil Aydın yönetiminde solo ve koronun seslendireceği Türk sanat musikisinin birbirinden değerli eserleriyle Gebzelilerin gönül teline dokunacaklarını kulaklarının pasını sileceklerini dile getiren GEMUT Başkanı Tuğrul Köşker, “GEMUT olarak daha da büyüyen bir aile olarak ve yepyeni kültür sanat faaliyetleriyle siz değerli Gebzeli hemşerilerimizin karşısına çıkıyoruz.

Hızla markalaşan şehrimiz Gebze’mizde kültür-sanat alanında faaliyet gösteren tek sivil toplum kuruluşu olan Gebze Musiki Topluluğu ailesi olarak, 29 Kasım akşamı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde vereceğimiz musiki konserimize, müzik ziyafetimize siz değerli hemşerilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Gebze’nin musiki alanında faaliyet gösteren topluluğu Gebze Musiki Topluluğu 2014 Haziran ayında Marmara Bölgesi en başarılı ve sevilen korosu ödülünün de sahibi olmuştu.