Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Durmuş Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ettiler. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın makamında gerçekleşen ziyarete Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Durmuş Yıldırım, ikinci Başkan Kanber Atta ve yönetim kurulu üyesi Haydar Arslan katıldı.

Vakıf Başkanı Durmuş Yıldırım, Başkan Baran’ın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Körfez Belediyemizin bu zamana kadar vakfımıza ve cemevimize birçok katkısı bulundu. Şimdi ise yeni bir yer yapmayı düşünüyoruz, bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İsmail Baran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler ve hepimiz inançlı insanlar olarak halkımızın yararına yapılacak her türlü projenin yanındayız ve destekçisiyiz. Sizlerde halka ve vatandaşa hizmet ediyorsunuz. Daha mutlu, daha kardeşçe, inanç değerlerimizle gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Bunun için cemevi ise cemevi yapalım, kültür merkezi ise kültür merkezi yapalım, gençlik merkezi ise gençlik merkezi, cami ise cami, yurt ise yurt yapalım. Ne gerekiyorsa onu yapalım” dedi.

Baran, “Birlik ve beraberlik içerisinde Körfez’de uzun yıllar boyunca ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Vakfımıza yapılacak her türlü işin destekçisiyiz ve yanınızdayız” ifadelerini kullandı.