İzmit Belediyesi’nin eksikleri yerinde tespit etmek ve yeni projeler üretmek adına başlattığı mahalle inceleme gezileri Şirintepe ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yurt dışında olduğu için mahalle gezilerini başkan yardımcıları ve daire müdürleri devam ettiriyor. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinden oluşan İzmit Belediyesi ekibi, Şirintepe’yi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettiler. Mahalle muhtarı Nilgün Düzen’den bilgiler alan yetkililer esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, haftanın iki gününü mahalle gezilerine ayırdıklarını hatırlatarak, “Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla yüz yüze görüşerek istek ve şikayetleri dinliyoruz. Belediye Başkanımız, bizlere makam koltuklarında oturarak değil halkın arasında oturarak hizmet edin diyor. İzmit Belediyesi olarak vatandaşı ayağımıza değil bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Sokakta belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.