İzmit Belediyesi düzenlediği toplantı ile Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası üyeleriyle bir araya gelerek sorunlarını oda yetkililerinin sorunlarını dinledi.

İzmit Belediyesi ile Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası arasında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediyesi Koordinatörü Adnan Metin, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, Ruhsat Denetim Müdürü Muhammet Ergin ile Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük’ün katıldığı toplantıda esnafların sorunları görüşüldü.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat’ın esnafların sorunlarına oldukça duyarlı olduğunu belirterek, “Bu tür toplantıları sık sık yaparak esnafların sorunlarına ortak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Birlikte neler yapılabilir bunları tartışıyoruz. İzmit Belediyesi her zaman esnaf dostu bir belediye oldu” dedi. Oda Başkanı Bayram Kütük de Başkan Doğan ve ekibin esnafların sorunlarına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.