İzmit Belediyesi’ne ait spor tesisleri, talep gelmesi durumunda, spor dersi düzenlemek isteyen okulların ve öğrencilerin hizmetine açılıyor.

İzmit Belediyesi tarafından hizmete açılan spor tesisleri, talep eden okulların spor derslerine ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda, Kuruçeşme Kocatepe mahallesinde bulunan İzmit Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bünyesinde spor salonu bulunmadığı için okullarının yanında bulunan İzmit Belediyespor tesislerin kullanılmasıyla ilgili talepte bulundular. Okul yönetiminin talebine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, olumlu cevap vererek tesisleri öğrencilerin emrine verdi. Başkan Doğan sayesinde Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, beden eğitimi derslerini Belediye’nin spor tesislerinde gerçekleştirmeye başladılar.

Öğrenciler, artık haftanın her günü spor tesislerinden beden eğitimi derslerini gönül rahatlığı içinde yapmanın mutluluğunu yaşayarak, “Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Yağmurda, sıcakta ders yapacak yer aramaktan kurtulduk” şeklinde konuştular.