Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, beraberinde ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yeni yönetimiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e iadeyi ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası tekrar ilçe başkanı seçilen ve mazbatasını alan Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve beraberinde yeni yönetimiyle, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatını meclis üyeleri ile birlikte makamında kabul eden Başkan Üzülmez’e bir buket çiçek veren İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Belediye Başkanımızın şahsında tüm belediye personeli ve meclis üyesi arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarına ve projelerine yeni ekibimizle birlikte her zaman destek olacağımızı ifade etmek için ziyarete geldik” dedi.

Yeni yönetimiyle göreve seçilen Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatını misafir etmekten mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Çıktığınız bu yolda Allah yolunuzu açık etsin, hayırlı uğurlu olsun. En büyük motivasyon kaynağımız ve en büyük itici gücümüzün ilçe teşkilatımızın olduğu bilincindeyiz. Böylesi dünya lideri yetiştirmiş bir partinin iktidarında, ‘Yeni Türkiye tarihinin’ yazıldığı bir partide beraber hizmet etme görevini Allah bize nasip etti. İnşallah her zamanki gibi birlik, beraberlik içinde üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Teşkilat yöneticiliğinin her anlamda fedakarlık gerektirdiğine de dikkat çeken Başkan Üzülmez, “Yeni göreviniz itibarıyla gösterdiğiniz fedakarlıktan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ast olan Allah rızası için hizmet ise, Allah’ın lütfu ve insanların seçimi ile aldığımız bu görev verilen süre içerisinde bu niyetle yapılacaktır. Her türlü beklentileri, menfaatleri bir kenara bırakarak çok büyük bir tevazuyla ve fedakarlıkla, ilçemize ve ülkemize hizmet dönemimiz hayırlı olsun. Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına görevinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi.