Yeni kurulma aşamasında olan Kars Arpaçay Derneği yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede yeni kurulacak olan Kars Arpaçay Derneği yönetiminde bulunan Abbas Aksa, Musa Karabulak, Hilmi Aslan, Nizamettin Kulluca ve Mahmut Karabulak’ı makamında ağırladı. Misafirleri ile bir süre sohbet eden Başkan Toltar, yeni kurulacak olan Dilovası Kars Arpaçay derneği yönetiminin çalışmalarında başarılar diledi. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçede bulunan dernekler ile bir araya gelerek, ilçede ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Toltar, “Derneklerin yerel yönetimlerin çalışmalarında destekleri önemlidir. Dernek başkanları ve yönetimleri ile bir araya gelerek geleceğimizi ortak fikirler ile planlamaya çalışıyoruz. Yeni kurulmasını planlanan derneğinde hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Herkesin öncelikli görevinin kardeşçe yaşamak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bizler kimseyi partisine, memleketine, görüşlerine göre ayrıştırmayız. Biz, herkese eşit hizmet için varız. O yüzdendir ki bu ülke için çalışan, doğruyu savunan ve hakların hukukların çiğnenmediği, insanlığa hizmet veren tüm derneklerle çalışmaya her zaman hazırım. Çünkü bir ülke, güçler birleştikçe büyür" diyerek yeni kurulacak olan Dilovası Kars Arpaçay Derneği’ne ve diğer tüm derneklere destek olacağını belirtti.