Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Tekçam Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu.

İmam Hatip camiasının gözde okullarından, devletin değişik kademelerinde görev alan pek çok bürokratı yetiştiren Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Müdürü Mitat Tekçam, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Tekçam, müdür yardımcısı Sedat Cankılıc’ın da katıldığı ziyarette Başkan Köşker’e okul hakkında bilgi vererek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Okul müdürü Mitat Tekçam, “Üniversite sınavlarında pek çok birincinin yetiştiği, İngilizce ve Arapça hazırlık sınıflarıyla yurt dışında eğitim ve yabancı dil imkanları sağlayan okulumuzun ünü dünyaca biliniyor. Amacımız bu güzide okulumuzda eğitim standartlarını daha da yukarılara çıkarmaktır” dedi.

Eğitimci konuklarıyla görüş alışverişinde bulunan Başkan Köşker, Türkiye’nin ilk Anadolu imam hatip lisesi olan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin verdiği kaliteli eğitim ve yetiştirdiği nitelikli mezunlarla Türkiye’nin en seçkin okulları arasında yer aldığını belirtti. Konuklarına Gebze hakkında kısa bir bilgi veren Başkan Köşker, belediye olarak eğitimin Gebze’de de öncelikleri arasında yer aldığını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.