Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, ihalelerde görev alan personelini Kamu İhale Mevzuatı Eğitim seminerine gönderdi.

Kartepe Belediyesi’nde ihalelerde görev alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimi, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü personelleri, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Darıca’da bulunan Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde düzenlenen “Kamu İhale Mevzuatında 2014 yılında yapılan değişikler ve uygulamalar” konulu seminere katıldı.

Kamu İhale Kurulu Düzenleme Dairesi eski başkanı Oğuz Çalık tarafından verilen eğitimde katılımcılar, Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hükümlerinde yapılan değişiklikler ve uygulamaları konusunda bilgilendirildi. İhale sürecinin uygulanması sırasında oluşacak olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanan seminer ile değişikliklerin uygulanmasında teknik ve hukuki süreç hakkında bilgilenen belediye personeli uygulamada ortaya çıkan soru ve sorunları ile çözüm önerilerini de öğrenme fırsatı buldu.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından müdürlüklerin idari kadrolarında çalışan personele yönelik eğitim faaliyetleri planlanan takvim doğrultusunda önümüzdeki süreçte de devam edecek.