Kartepe Belediyesi’nin dış birimlerinde çalışan personeline “Temel İlk Yardım Eğitimi” kapsamında acil soluk durma anında yapılması gerekenler, yanık ve kesiklerde ilk müdahale konularında teknik bilgiler aktarıldı.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2014 yılı eğitim programları kapsamında tüm müdürlükleri işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması konusunda eğitimlerle bilgilendiriyor. Kartepe Belediyesi, tüm çalışanlarını hedef alan bu çalışmaları özel bir hastane işbirliğinde çeşitlendirerek sürdürüyor. Belediyenin dış birimlerinde çalışan Fen İşleri Garaj, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü personeli de bu kapsamda “Temel İlk Yardım Eğitimi” aldı. Özel bir hastanenin uzman Eğitim Hemşiresi Ebru Kalyoncu tarafından belediye toplantı salonunda düzenlenen eğitim seminerinde katılımcılara acil soluk durma anında yapılması gerekenler, yanık ve kesiklerde ilk müdahale konularında teknik bilgiler aktarıldı.

Hastanenin Pazarlama ve Anlaşmalı Kurumlar Yönetim Yardımcısı Ebru Maral Mihareci, Kartepe Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri belediye personelini bilgilendirmeye yönelik eğitim seminerlerinin belirlenen program dahilinde devam ettirdiklerini kaydetti. Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de eğitim seminerlerinin günümüz koşullarında personelin ihtiyaç duyacağı diğer konularda iş sağlığı ve güvenliğini artıracak eğitimler şeklinde süreceğini belirttiler.