Kartepe Belediyesi tarafından, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve erzak yardımı hizmetinde bulunan hayırseverlere, teşekkür belgesi verildi.

Kartepe Belediyesi yetkilileri, ilçede ramazan ayında düzenlenen iftar yemekleri ve yardıma muhtaç ailelere erzak temini, sıcak yemek yardımlarına katkısı olan, sanayici ve iş adamları iş yerlerinde ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün, yardım çalışmalarına katkı verenlere teşekkür belgelerini takdim etti.

Fabrika ziyaretleri ile iş adamları ve sanayicilere yaptıkları yardımın ne şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı ve yapılan bu anlamlı destek sayesinde alınan hayır dualarını ileten Belediye yetkilileri, “En yoğun göç alan ilçeler arasında yer alan Kartepe’de, artık Kartepeli olan vatandaşlara karşı sorumluluklarımızın da farkındayız. İlçemizde yaşamayı tercih eden vatandaşlarımız arasında birçok ihtiyaç sahibi aile de var. Bu ailelerin tespit edilmesinde ilgili müdürlüğümüz muhtarlarımızla birlikte koordineli bir çalışma yürütüyor. Belirlenen ailelere sıcak yemek ve erzak yardımında bulunmaktayız. Gizli kahramanlar olarak nitelendirdiğimiz hayırseverlerin de desteğiyle kesintisiz bu hizmet sürmektedir. Belediye olarak bizler de sosyal sorumluluğunu yerine getiren kurumlarımıza ilçe halkımız adına şükran ifadesi olarak bir teşekkür belgesi hazırladık” dedi.