Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangozhane ekipleri, cami bahçelerindeki ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmalarına hız verdi.

Kış mevsiminin gelmesiyle olumsuz etkilenecek olan ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmaları çerçevesinde, ekipler Köseköy Mahallesi’ndeki Merkez Camii bahçesinde bulunan tüm ahşap kent mobilyalarını elden geçirdi. Kartepe’de kamusal alanlardaki ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmalarının bir ayağını da Köseköy bölgesinde gerçekleştiren belediye ekipleri, Merkez Camii bahçesinde bulunan 20 adet bankın tamiratını ve boyamasını yaptı. Marangozhane ekipleri 20 metre uzunluğundaki sundurma ve 15 metre uzunluğundaki şadırvanın ahşap bölümlerini de tamir ederek selülozik kahverengi ahşap boyası ile boyadı.

Köseköylülerin yoğun şekilde kullandığı Merkez Cami çevresindeki ahşap kent mobilyalarını bakımdan geçiren, estetik ve güzel bir görünüme kavuşturan belediye ekiplerinin çalışması mahalle sakinleri ve cami cemaati tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangozhane ekiplerinin ahşap kent mobilyalarının kışın olumsuz şartlarından etkilenmemesi için yaptığı bakım çalışmaları iş programı çerçevesinde ilçenin farklı köşelerinde uygulanmaya devam edecek.